DAXOMIX - Sistemi i ngjyrave

DAXOROL posedon sistemin e ngjyrave DAXOMIX i cili ju mundëson zgjedhjen e ngjyrës në katalog dhe niansimin e saj në mënyrë kompjuterike. Përzierja e ngjyrave bëhet në mënyrë kompjuterike me saktësi të plotë të niansës së zgjedhur.

Spektri i ngjyrave ju ofron rreth 1500 niansa të cilat mund të aplikohen në ngjyra të brendshme, të jashtme ose në abripe plastike Kratzputz dhe Reibeputz.

Përparësitë

  • Saktësia: Zgjedhjen tuaj në katalog do ta gjeni në murin tuaj.
  • Shpejtësia: Ngjyra juaj përgaditet dhe përzihet për më pak se 5 minuta.
  • Kualiteti: Për ngjyrat e përziera DAXOROL ju siguron garancion disavjeçar.
  • Çmimet e arsyeshme.
Joomlarulit.com