DAXOROL DEKORPUTZ

Llaç dekorativ plastik (mozaik) për brenda dhe jashtë.

Shërben për dekorimin e fasadave dhe sipërfaqeve të brendshme. Përdoret si shtresë përfundimtare mbi të gjitha llojet e llaçeve në bazë çimentoje, gipsi, karton pllakave të gipsit dhe te të gjitha sistemet e tjera izoluese.

Përzierja me materiale të tjera nuk është e lejuar. Sipërfaqet paraprakisht duhet doemos të lyhen me Daxorol Unigrund. Ngjyra: të ndryshme.

Vetitë:

  • Rrezistent ndaj motit, goditjeve
  • Aftësi ajrosjeje
  • Elasticitet të lartë
  • Qëndrueshmëri afatgjate
                                                                                   

Të dhëna teknike 

 

Modelet

Joomlarulit.com